Суспільство

У Носівці запрацюють два дитсадка

Під головуванням Носівського міського голови Володимира Ігнатченка відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Винесені питання порядку денного стосувалися визнання облаштованого спеціального приміщення на території дошкільного закладу по вул. Цукрозаводська найпростішим укриттям та відновлення освітнього процесу у дошкільних закладах громади, зокрема, дитячого садочка «Ромашка» та дошкільного підрозділу Носівської гімназії №3 Носівської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ягідний БУМ на Чернігівських базарах: що скільки коштує і звідки привезли (Відео)

Нещодавно проведено обстеження зазначених установ на відповідність укриття. Попередньо відділом освіти, сім’ї, молоді та спорту міської ради було закуплено всі необхідні будматеріали для облаштування укриття, а безпосередньо виконання робіт взяли на себе батьки вихованців закладу. Визначено та складено відповідні акти обстеження підвальних приміщеннь, дані приміщення відповідають вимогам найпростіших укриттів.

Ознайомились з результатами опитування щодо організації освітнього процесу серед батьків, діти яких навчаються в закладі освіти, та рішенням педагогічного колективу навчального закладу. За результатом доповіді та з урахуванням обговорення, було прийняте рішення про організацію роботи освітнього процесу за очною формою навчання у зазначених закладах дошкільної освіти при умові надання інформативної згоди батьків.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: пресслужба Носівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button