Суспільство

У першій половині січня у Чернігові був весільний ажіотаж

Новий рік – це чудовий привід не лише спробувати розпочати життя «з чистого аркушу», а й реалізувати давні плани, мрії і… створити родину. Завдяки сервісу «Шлюб за добу» це можна зробити без зайвих зволікань, а й навіть за добу, якщо маєте потрібний пакет документів. Тож, попри те, що перша половина місяця була суцільні вихідні та канікули, чимало молодят у цей період все ж узаконили свої стосунки.

Так, за даними працівників «Шлюбу за добу», з 1 по 17 січня 2020 у Міському палаці культури розписали 23 пари, ще 19 майбутніх родин подали документи на реєстрацію. Загалом, більшість з них чернігівці, кияни, а також громадяни іноземних країн – Туреччини, Польщі, Грузії та навіть далекого Ірану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грудневий весільний бум: 70 пар скористалися послугою «шлюб за добу» за місць

Ірина Должикова, директор МПК:

Ми раді відзначити, що ця послуга знайшла відгук у людей. Вона популярна. Навіть не дивлячись на вщент заповнений святами січень – у нас не бракувало охочих оформити свої стосунки саме у стінах палацу.  Ми говоримо про десятки звернень щотижня! У підсумку ж від проекту «Шлюб за добу» виграють усі: молодята, які можуть побратися у зручний для себе час та день, не вичікуючи стандартний місяць, жителі столиці, які обирають МПК тому, що тут якісний і недорогий рівень послуг, це не йде взагалі ні в яке порівняння з цінами Києва.

 

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Фото — Ірен Бринза

Ще статті по темі

Back to top button