Суспільство

Вибухів не чути: Ситуація біля Ічні стабілізувалася

У середу, 10 жовтня, станом на 8:30 вибухів у Ічнянському районі Чернігівської області не чути, також немає диму, який спостерігався раніше. Про це повідомляє кореспондент Тиждень.ua з місця подій.

За словами місцевих жителів, техніка рятувальників, яка напередодні стояла біля місцевого відділку ДСНС, виїхала гасити пожежу.  Місцевий волонтер Євген Вінич підтвердив, що техніка вночі виїхала у бік складів.

Місцеві жителі також повідомили, що зранку над складами пролетіло два літаки. В Ічні є світло та вода, однак місто відключено від газопостачання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хроніка ічнянського пекла: репортаж з місця події

В центрі міста працює польова кухня, організована волонтерами. Місцеві жителі очікують, що вже сьогодні зможуть повернутися в домівки.

Як повідомляє кореспондент, у місті зафіксовані випадки мародерства, однак представники Нацполіції не змогли уточнити їхню кількість. Станом на 8:30 у районному відділенні поліції перебуває двоє мародерів.

У середу, 10 жовтня, у ДСНС повідомили, що станом на 7:00, на території військового складу у Ічнянському районі Чернігівської області спостерігаються вибухи різної інтенсивності.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Поправка «волонтер Євген Зінич «

  2. Взрывов нет. Но в воздухе витает противнейший запах.

Back to top button