Суспільство

У Прилуках діти та молодь з особливими потребами змагалися на спартакіаді

11 червня на міському стадіоні «Супутник» у м. Прилуки міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з відділом сім’ї, молоді та спорту міської ради проведено відкриту міську спартакіаду серед дітей і молоді з особливими потребами, присвячену Дню молоді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині створено перший в Україні корекційно-розвивальний простір

На свято завітали та звернулися до команд-учасників спартакіади зі словами привітань заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяна Фесенко, директор Прилуцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Касьян і депутат Прилуцької міської ради 7-го скликання Валентин Харченко.

Головний спеціаліст відділу сім’ї, молоді та спорту міської ради Руслан Мосціпан привітав усі команди та оголосив перелік змагань спартакіади.

Для учасників сьогоднішніх змагань спорт насамперед є можливістю проявити себе, повірити у власні сили, навчитися працювати в команді, розкрити свої здібності, щоб жити повноцінним життям. Проведення подібних заходів дає можливість людям з особливими потребами відчути себе потрібними, підтримувати одне одного, демонструвати приклад витривалості та сили духу.

Усі учасники отримали безліч позитивних вражень, показали свої таланти та були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками.

Відділ інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Ще статті по темі

Back to top button