Суспільство

У Прилуках планують будувати міський стадіон

*Актуально

У Прилуках фракція «Наш край» у міській раді підтримала необхідність будівництва міського стадіону та проведення комплексної термомодернізації школи №13. Як повідомив депутат Прилуцької міськради від «Нашого краю» Володимир Назім, відповідні рішення схвалені під час засідання чергової сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках відкрито оновлений ГРП, що забезпечує газом усе місто

За його словами, Прилуки є містом обласного значення, однак офіційний міський стадіон на сьогодні відсутній. «Ми вважаємо цю ситуацію неправильною, тому підтримали виділення коштів у сумі 400 тис. грн на ескізний проект будівництва стадіону», – поінформував Володимир Назім. Він уточнив, що майбутній міський стадіон має бути зведений на базі сучасної дитячо-юнацької спортивної школи. Вартість об’єкта наразі не відома.

Також депутати «Нашого краю» підтримали проєкт комплексної термомодернізації школи №13, що виконується разом із корпорацією НЕФКО у рамках спільного проєкту. Прилуцька міськрада спрямувала на утеплення школи 2,4 млн грн, частка НЕФКО – 400 тис. євро.

Крім того, під час засідання сесії депутати розглянули низку бюджетних і земельних питань.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. І не соромно таке писати. Зі всієї фракції Наш край проект по стадіону підтримала лише Дановська Надія.

  2. Звісно стадіон потрібен і мій виступ на пленарному засіданні сесії підтвердження тому(можна переглянути) і потрібен ескізний проект, але як розділ загального проекту, бо для участі в програмах необхідна кошторисна вартість та висновок комплексної експертизи. Дуже прикро що це до сих пір не знаєте.

Back to top button