Суспільство

У селі на Чернігівщині запрацювала станція техогляду

У селі Вокзал-Городня, що в Чернігівському районі, розпочала роботу станція техогляду, повідомляє Городнянська міська рада.

Майже два з половиною роки тривала офіційна процедура відкриття випробувальної лабораторії «АВТОТРАНСЛАБ» ТОВ «АВТОТРАНСВУД». Учора, 9 лютого, спеціалісти станції вже провели технічний огляд першого авто.

«Маємо дозвільні документи на перевірку технічного стану легкових і вантажних автомобілів. Поки що техогляд обов’язковий лише для окремих категорій транспорту, але прогнозовано держава знову зобов’яже всіх власників транспортних засобів обов’язково мати висновок спеціалістів про належний технічний стан транспорту», – розповідає керівник «АВТОТРАНСЛАБ» Сергій Васильович Храпатий.

Подібні станції техогляду є в містах Мена і Чернігів. Ціни на послуги майже однакові. Легковий транспорт два оператори та інженер зможуть оглянути та надати висновок про технічний стан за 40 хвилин, вантажний або автобуси – близько години.

«Сподіваємося, що командна справа, яку ми розпочали, буде потрібною та затребуваною, а клієнти лишатимуться задоволеними. Працюватимемо відповідально і на совість. Хочу зазначити, що відчутну допомогу в процесі підготовки до відкриття лабораторії нам надала міська рада», – наголошує Сергій Храпатий.

«Ми зацікавлені в розвитку підприємництва та бізнесу. Для громади – це додаткові надходження до бюджету, створення нових робочих місць, загальний розвиток. Тому подібні ініціативи готові підтримати», – зазначив міський голова Андрій Богдан.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button