Суспільство

У школах Чернігова продовжено карантин на невизначений термін

У Чернігові захворюваність на грип і ГРВІ значно зросла, й епідпоріг уже перевищено на 16%. Про це повідомив заступник міського голови Олександр Ломако. В зв’язку з цим у місті планується введення обмежувальних протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню захворювань на грип та гострі респіраторні інфекції. Зокрема, в школах після канікул навчання не розпочнеться. Це триватиме до покращення ситуації із захворюваністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи буде карантин у вишах Чернігівщини

Відповідне питання буде розглянуте завтра, 11 січня, на засіданні міського оперативного штабу для координації дій із запобігання поширенню захворювань на грип і ГРВІ.

«Шановні батьки, бережіть своїх дітей і себе. Уникайте місць масового скупчення людей, вдягайте маску, не наражайте інших на небезпеку, якщо ви захворіли, не займайтеся самолікуванням.

А взагалі треба робити щеплення. Сподіваюся, що ті, хто цього ще не усвідомив, виправлять цю помилку», – із такими словами звернувся заступник міського голови Олександр Ломако до всіх чернігівців.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Хахаха нам вчитись не треба буде, щє в продовж якогось часу:

    Петро

  2. Школа,школой.А вообще-то не дай бог болеть…Лучше пускай в школу ходят.Не надо нам не каких болезней и карантинов.Сейчас страшные вируси ходят.А имунитет-то слабый у всех и детей,взрослых.Всем большого здоровья!!!

  3. Народ теперь что бы подтянуть живот, накачать пресс, убрать бока и сделать тело красивым не нужно сидеть на диетах и заниматься в спортзале! Недавно опробовал уникальный пояс миостимулятор с помощью которого я убрал пузо и накачал пресс, руки и спину всего за две недели не выходя из дома (просто надел и включил). На днях купил пояс девушке, и вышло в 2 раза дешевле чем я брал, советую купить пока такая акция! А вычитал о нем у этого чувака —- http://gg.gg/moipres

Back to top button