Суспільство

У школах трьох сіл області скасували навчання через відключення газу

2-3 грудня скасовано заняття в загальноосвітніх школах у с. Талалаївка, с. Безуглівка та с. Крути Ніжинського району. Навчання буде здійснюватись дистанційно.

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту та оборонної роботи.

Причиною стало відключення газу в 12 населених пунктах Ніжинського району (Крути, Бакланове, Поляна, Талалаївка, Безуглівка, Синдаревське, Курилівка, Пашківка, Переяслівка, Бурківка, Перебудова, Почечине) та у с. Кунашівка  Ніжинської міської ОТГ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жителі 13 населених пунктів Чернігівщини залишилися без газу

Як повідомлялося раніше, під час проведення сільськогосподарських робіт 28 листопада технікою ТОВ «АПК Магнат» біля села Синдаревське Ніжинського району було пошкоджено розподільчий міжселищний газопровід високого тиску діаметром 159 мм, внаслідок чого без газу залишились 2305 абонентів.

Соціальними працівниками здійснюється обхід домівок соціально уразливих верств населення. У Ніжинській центральній районній лікарні передбачені місця для надання їм і дітям медичної допомоги. Крім того, для дітей із родин, що опинились у складних життєвих обставинах, зарезервовано місця в Ніжинському центрі соціально-психологічної реабілітації дітей та опрацьовано можливість направлення їх на відпочинок до санаторію «Зелений гай» у Чернігові.

У приміщеннях сільських рад влаштовано пункти обігріву.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button