Суспільство

У Сновську пройшов парад талановитих дітей (Фото)

Діти – наша гордість, наше майбутнє. Саме тому святкування Дня міста розпочалося з параду талановитих й обдарованих дітей. Усі, хто здобув перемогу в особистому заліку в олімпіадах, змаганнях і конкурсах, а також танцювальні, вокальні, спортивні та музичні колективи – всі вони об’єдналися в ході переможців «Майбутнє Сновщини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові діти відчули себе в ролі поліцейських

Попри дощик і похмуре небо, парад юних талантів, їхня майстерність і досягнення зігрівали серця глядачів, дарували посмішки, радісний настрій та непохитну віру в їхнє велике майбутнє, яке забезпечить процвітання рідного краю.

Відкрив урочистості та вручив почесні грамоти Сновської міської ради голова Олександр Медведьов. До привітань долучилися також голова райдержадміністрації Валерій Радібеда та заступник Городнянського міського голови з питань виконавчих органів ради Віталій Мамедов.

За дорученням очільника представницької влади області Ігоря Вдовенка жителів Сновська та гостей міста привітав радник голови обласної ради Дмитро Никоненко. Він передав Олександру Медведьову вітальну адресу від обласної ради та подарунковий фотоальбом «Горнусь я до тебе, Чернігівський краю!».

Сновська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button