Суспільство

У центрі Чернігова знепритомніли дві жінки (Відео)

Днями близько третьої дня на центральній площі Чернігова екіпаж патрульних у складі Олександра Островського та Ярослава Гордієнка помітили жінку, яка лежала на тротуарі. Біля неї вже стояли кілька людей, які намагалися їй допомогти. Поліцейські також поспішили на допомогу.

Жінка була без свідомості, але дихала, з рани на голові сочилася кров. Ймовірно, розсічення сталося під час падіння. Перехожі, які були поруч, розповіли, що жінка просто впала посеред вулиці, можливо, через спеку. «Швидку» на той момент уже викликали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопець впав з велосипеда й травмував шию: патрульні надавали йому допомогу (Відео)

Патрульні допомогли покласти постраждалу на бік у стабільне положення та стали змочувати їй обличчя водою. У цей самий час буквально за кілька метрів від патрульних втратила свідомість дівчина – чи то від побаченого, чи то від спеки. Її одразу підхопили під руки і не дали впасти.

Патрульний Олександр Островський поспішив до молодої жінки. На місці залишився його напарник та небайдужі громадяни. На щастя, її стан був набагато кращим. Дівчині допомогли сісти, дали води та змочили обличчя. Весь цей час охоронець порядку розмовляв з нею та заспокоював.

За кілька хвилин на місце прибула карета «швидкої». Інспектори допомогли покласти поранену жінку на ноші та перенести до медавтомобіля. Виявилося, що у неї сильно знизився тиск. З дівчиною, на щастя, все було гаразд.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button