Суспільство

У центрі Корюківки за невідомих обставин померли собаки

Жителі м. Корюківка б’ють на сполох – у місті нещадно потруїли собак.

Історія почалася кілька днів тому, коли у спільноті «Підслухано Корюківка ФБ» у Facebook опублікували пост про зграю собак, які вештаються в центрі міста. Собаки, треба зазначити, були з ошийниками, тож, вочевидь, домашні. Проте пост зібрав більше сотні коментарів, більшість яких – негативного характеру.

Так, користувачі писали, що собак необхідно відстрілювати, труїти тощо. Корюківчанка, яка і розповіла журналістам ЧЕline про цей випадок, зазначає: раніше не бачила, щоб така кількість людей висловлювалася проти собак на вулиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивцями безпритульної собаки займеться поліція

Та історія цим не закінчилася. Дивним чином ці собаки почали помирати в самісінькому центрі міста. Вмирали, розповідають свідки, в муках, так, що було боляче дивитися на це. І сумнівів у тому, що їх отруїли, в жителів міста не виникає.

Дивно, що після смерті собак було видалено той самий вищезгаданий пост у Facebook, та його авторка стверджує, що не просила про це і до його видалення жодного стосунку не має. Небайдужа жінка, яка звернулася до редакції ЧЕline, переймаючись наслідками випадку для інших собак у місті, написала пост-звернення, щоб попередити власників собак. Проте, зазначає жінка, адміністрація спільноти її пост не опублікувала. Також, наголошує жінка, трупи собак дуже швидко з вулиць міста зникли. Коли і хто їх прибрав, ніхто не знає. Однак комунальники цим не займалися.

Активістка наголошує, що цього так не залишить і обов’язково звернеться до поліції, аби знайти, хто винищив собак. Водночас жінка переймається здоров’ям не лише інших тварин, а й людей. Адже собаки були отруєні в центрі міста хтозна-чим, і не відомо, як у таку спеку ця отрута може позначитися на жителях міста, зокрема й дітях.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Ратан Ахмедов керівник Корюківської міськради нищить собак … порядок наводить …

  2. Пусть теперь их дети травятся. Этим сукам все воздастся.

  3. Правильно зробили. Задовбало шавло і його дебільні годувальники.

Back to top button