Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники 61 раз залучались до ліквідації пожеж

Упродовж минулого тижня з 15 по 22 червня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 185 чоловік особового складу та 59 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 32 пожежі, з яких 2 виникли на об’єктах різних форм власності, 15 — в житловому секторі громадян, 2 — на транспорті, 2 — інші та 11 — в природних екологічних системах. На жаль, у вогні загинула одна особа, 1 людину врятовано. На водоймах області потонуло 5 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбивча цигарка: на Чернігівщині чоловік загинув в результаті пожежі

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 4 рази залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів. Знищено у встановленому порядку 62 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, а саме:  артилерійських снарядів калібром 76 мм — 3 од., 45 мм — 31 од., мінометних мін калібром 82 мм — 1 од., протитанкових мін ТМ-43 — 3 од. та 24 підривники.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 24 рази залучалися для надання допомоги та проведення інших невідкладних робіт.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button