Суспільство

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 110 разів залучались до ліквідації пожеж

продовж минулого тижня з 21 по 28 вересня щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебували на цілодобовому чергуванні 191 чоловік особового складу та 59 одиниць спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 80 пожеж, з яких 25 виникло в житловому секторі громадян, 51 у природних екологічних системах, по 2 на об`єктах та транспорті. Територія, пройдена вогнем, склала майже 86 га. Під час гасіння пожеж врятовано 3 особи. Внаслідок дії небезпечних факторів вогню 2 людини загинуло, ще 1 травмовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові на проспекті Перемоги горів балкон у п’ятиповерхівці

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 12 разів залучалися до виконання завдань за призначенням. Знищено у встановленому порядку 32 вибухонебезпечні предмети часів Другої світової війни, зокрема 3 артилерійські снаряди калібром 122 мм та 5 калібром 76 мм, 5 мінометних мін калібром 82 мм, 18 калібром 50 мм та 1 гранату Ф-1.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 18 разів залучалися для надання допомоги громадянам, проведення пошукових та інших невідкладних робіт, а також виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button