Суспільство

Уродженець Чернігова підпалив себе в проєкті Нового каналу

Викладач хімії і відомий TikTokер Гліб Репіч влаштував перформанс на першій вечірці-реаліті Нового каналу.

На проєкт «Пара на мільйон», прем’єра якого відбудеться на Новому каналі вже 22 лютого о 20:00, прийшли люди з різних світів: розкуті богині Instagram і сором’язливі самотні хлопці-інтелектуали. Один з них — кандидат хімічних наук Гліб Репіч. Раніше він працював у лабораторіях Швеції, Польщі, Німеччини, але потім повернувся до України з метою передати свої знання підростаючому поколінню. А ще – щоб вразити глядачів «Пари на мільйон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У токшоу «Стосується кожного» розкриють приголомшливі факти розслідування вбивства поліцейського в Чернігові

«Я не просто викладач хімії. Я веду TikTok-сторінку, де маю майже 400 тисяч підписників. Вважаю, що такого вчителя, як я, хоче будь-який учень нашої країни, — зізнався Гліб. — Коли знайомлюся з дівчатами і кажу, що хімік, багато хто думає, що я зануда. Але це не так! Насправді я вогонь!»

Цю тезу Гліб підтвердив не словом, а справою. Під час знайомства з ведучими – суперзіркою Нового каналу Лесею Нікітюк та актором ImprovLiveShow Романом Міщеряковим – хлопець насипав на долоню якийсь порошок і… підпалив його запальничкою! З руки хіміка миттєво зірвалися язики полум’я. Ведучих Репічу вдалося не лише здивувати, а й трохи налякати. А ось чи вразить перформанс дівчат-учасниць і хто стане парою хіміка-експериментатора, дізнаєтеся зовсім скоро!

Пресслужба Нового каналу

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button