Суспільство

В чернігівської школи забирають землю під забудову

На засіданні сесії Чернігівської міської ради, яке відбудеться 29 листопада, розглянуть питання «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам». Дуже цікавими є пункти 4.7, 4.8 і 4.9.

2018-11-19_093012

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Заморожена освіта»: доля чернігівської школи № 10 зависла в повітрі

Тобто, в управління освіти забирають кілька земельних ділянок і віддають під забудову.

14

За адресою вул. Текстильників, 30 знаходиться Чернігівська школа № 14. Земельні ділянки поблизу і забирають.

1111

Загальна площа, яку забирають у освітян – майже 2 гектари.

Дивно, та в пункті 4.9 цього проекту рішення вказано, що Управлінню ДСНС України в Чернігівській області передають земельну ділянку площею 0,16 гектара під забудову. Що буде на іншій території? За коментарем редакція ЧЕline звернулася до начальника управління земельних ресурсів Чернігівської міської ради Василя Дмитренка.

«Я не забудовник. Що будуть будувати, я цього не знаю. Є звернення… Я вам можу прокоментувати те, що є поділ земельної ділянки. На підставі поділу сформувались дві земельні ділянки: одна відходить в управління освіти, інша до ДСНС. А що там далі. Далі буде зміна цільового призначення і тоді ми будемо розуміти, що там буде», — прокоментував Василь Дмитренко.

Отримати коментар в управлінні освіти нам, на жаль, не вдалося. Тому ми підготували і направили інформаційні запити одразу в кілька відомств міської ради.

Ситуація вказує на те, що на вказаних земельних ділянках по вулиці Текстильників, 30 буде забудова багатоквартирних будинків. Утім, це лише припущення. Час покаже.

Ще статті по темі

8 коментарів

  1. Чего и следовало ожидать… Дыма без огня не бывает… Все еще будет…

  2. тільки де там 2 гектари біля школи?

  3. Твари. Просто твари. Гореть вам в аду. Городская власть ни одного стадиона, спортивного зала не построила и землю раздаёт.

  4. А как дети, пускай неграмотным будут,или на домашнем самостоятельном обучении??

  5. Что нам Украинцам еще ожидать?Нас поросто уничтажают, никто с нами не считается.Нет места на этой земле нам.Ведь они все делают для себя.Их нужно уже убивать, а мы ждем что нас истребляют уроды.Нужно вставать.Проснитесь люди добрие.Сегодня земля,завтра мы.

  6. «Загальна площа, яку забирають у освітян – майже 2 гектари.»
    Какие 2 гектара? Участок 1.0743га разделили на 2 участка 0.9116га(остается школе) и 0.1627га(отдают ДСНС). Я не знаю что сейчас в здании на участке который отдают, 10лет назад там хранили учебники и 80% строения не использовалось.

Back to top button