Суспільство

В Чернігові 84 юнаки склали Військову присягу

21 листопада 84 юнаки осіннього призову склали Військову присягу на вірність українському народові у 8-му навчальному Чернігівському центрі Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

З важливою у їхньому житті подією молодих воїнів привітали голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-лейтенант Микола Мальков, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Анна Коваленко та начальник Чернігівського гарнізону – командувач військ оперативного командування «Північ» генерал-майор Валерій Залужний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівський рок-гурт записав пісню про космічні подорожі

Хлопців на добру службу благословив і окропив їх свяченою водою настоятель Чернігівського храму Михайла та Федора протоієрей Олег.

Згодом частина молодих воїнів розпочне службу в підрозділах Держспецтрансслужби, а дехто в навчальному центрі опановуватиме військові спеціальності. Це, зокрема, ліцензовані спеціальності: командир відділення, сапер, водолаз, санітарний інструктор, кранівник, кухар тощо.

У зв’язку з обмеженнями, які діють з початку впровадження карантину вихідного дня, у батьків та рідних молодих воїнів не було можливості привітати їх особисто. Тож командування навчального центру вирішило надіслати світлини з урочистості кожній сім’ї молодого воїна, а також запевнити – ваш син у надійних руках, живий, здоровий, забезпечений усім необхідним.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button