Суспільство

В начальника КП Чернігівської міськради стався інсульт

У начальника комунального управління «Паркування і ринок» Олексія Шевченка стався інсульт. Про це сьогодні, 3 жовтня, під час наради в Чернігівській міськраді заявив міський голова Владислав Атрошенко.

«Несподівано трапився інсульт. Треба допомогти з лікуванням. Давайте премію випишемо у розмірі 200 %. Це треба з розумінням сприймати», — зазначив Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. 200% ? премія з бюджетних коштів за інсульт? Цікаві ідеї як розпоряджатись бюджетом. Скинулися б з власних — не бідні ж люди, і в першу чергу мер.

  2. Нормальна справа — коли хтось із колег захворів — скинутися йому на лікування. Думаю, у міській раді працюють не бідні люди. Нехай би по сотні скинулися і так назбирали б людині на лікування. До чого тут премія? Гріх Атрошенку про таке говорити. Мовчки відчепив би із своїх мільйонів пару тисяч і віддав. Не збіднів бим, а плюсик у карму заробив би. До чого всі ці інсценуації?
    Йолоп

  3. У нас в чернигове каждый день заболевают сотни людей( простых людей), на лечение отдают последние деньги а многим и не за что лечиться — так почему же Атроха им помощь не выписует,а пан Шевченко я думаю человек не бедный(последний чл..н не доедает)

Back to top button