Суспільство

В одному з райцентрів Чернігівської області припинено діяльність незаконного автозаправного комплексу (Фото)

Співробітники податкової міліції у тісній співпраці із правоохоронними та іншими державними контролюючими органами на виконання доручення Кабінету Міністрів України від 24.12.19 №29 та рішення робочої групи, утвореної відповідно до Розпорядження Чернігівської ОДА від 21.10.2019 №593, продовжують боротьбу з тіньовими схемами на ринку реалізації пального та діяльністю нелегальних АЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині посилюють боротьбу з нелегальними автозаправками

Багато власників АЗС нехтують тим, що автозаправні станції є об’єктами підвищеної небезпеки і для їх експлуатації необхідні відповідні дозвільні документі, а відтак, діяльність таких об’єктів є потенційно небезпечною та може призвести до надзвичайних подій.

Як наслідок, у листопаді поточного року співробітниками податкової міліції на території одного з районних центрів області припинено діяльність автозаправного комплексу, який функціонував без необхідних дозвільних документів. Із незаконного обігу вилучено 8,2 тисячі літрів скрапленого газу та обладнання для його зберігання та реалізації. Загальна вартість вилученого перевищує 400 тис. грн. Стосовно керівника суб’єкта господарювання складено протокол про адміністративне правопорушення.

Від початку року співробітниками податкової міліції за координації Чернігівської ОДА на території області припинено нелегальну діяльність 32 АЗС і АГЗП, які функціонували без необхідних дозвільних документів. Унаслідок проведених заходів із незаконного обігу вилучено понад 334 тисячі літрів пального на суму 7,7 млн грн й обладнання, що використовувалося для його реалізації, орієнтовною вартістю 11,1 млн грн.

Робота в цьому напрямі триває.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button