Суспільство

В рамках програми «Велике будівництво» на Чернігівщині буде модернізовано 9 лікарень

Про стан реалізації проєкту «EMERGENCY 2020» в Чернігівській області йшлося на селекторній нараді, яку проводила Наталія Романова, заступниця голови Чернігівської облдержадміністрації.

В Чернігівській області до проєкту «EMERGENCY 2020» відібрані такі медичні заклади: Чернігівська обласна лікарня, Чернігівська міська лікарня №2, Ніжинська центральна міська лікарня, Прилуцька центральна міська лікарня, Козелецька центральна районна лікарня, Бобровицька центральна районна лікарня, Корюківська центральна районна лікарня, Бахмацька центральна районна лікарня, Новгород-Сіверська центральна районна лікарня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велике будівництво на Чернігівщині: стан готовності об’єктів

Кожен заклад отримав свій план робіт та графік реалізації проєкту. Наприклад, капітальний ремонт відділення екстреної та невідкладної допомоги Прилуцької міської лікарні має розпочатися у липні цього року.

Також для проведення модернізація приймального відділення Прилуцької ЦРЛ виділені гроші з міського бюджету, розроблено проєкт документації та успішно пройдено експертизу. Найближчим часом мають завершитися тендерні процедури та буде визначено виконавця робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У рамках національного проєкту «Велике будівництво» провели реконструкцію дитячого садка у Бобровиці (Фото)

У Новгород-Сіверській лікарні також тривають роботи щодо приведення приймально-діагностичного відділення до уніфікованих вимог. Виготовлено проєктно-кошторисну документацію, яка пройшла експертизу. Очікувана вартість ремонтних робіт складає 6,6 млн грн, з них на придбання обладнання для відділення – 1,2 млн грн.

Очікується, що за умови своєчасного завершення ремонтних робіт оновлене приймальне відділення у Новгород-Сіверській ЦРЛ розпочне свою роботу з середини жовтня 2020 року.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Ще статті по темі

Back to top button