Суспільство

Вандальна шизофренія: у Сновську знову орудують «дикуни»

Поламані лавочки, розкидане сміття, побиті вікна, перевернуті клумби, зламана декоративна огорожа навколо квітника на в’їзді до Сновська з боку Гвоздиківки. Перелік можна продовжувати. І все це роблять наші земляки та виховані ними їхні діти.

Вкотре понівечили яскравий дитячий майданчик у гідропарку. Цього разу вранці у водоймі плавав дах гірки. Малеча дуже раділа його встановленню. Мами з дітками залюбки відпочивають у парку, сюди ж приводять і школярів із літніх таборів відпочинку. Та комусь цей майданчик, мабуть, заважає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали продовжують «хазяйнувати» в Чернігові

Рік назад уперше зламали гойдалки, зняли полікарбонат, згодом викрутили гвинти з деяких елементів майданчика, поламали сидіння і перегородки в дитячих машинках тощо. Щоразу міська рада писала заяви в поліцію і щоразу винних не знаходили та не карали.34640501_784488228425716_4123320195030712320_n

Доводилося обладнання ремонтувати за кошти місцевого бюджету. Нині в гідропарку через кількарічну судову тяганину з колишнім директором нема сторожів. На сьогодні гідропарк як юридична особа своїх функцій не виконує, оскільки всі робітники підприємства звільнені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вандали продовжують «хазяйнувати» в Чернігові (Фотофакт)

Чудовий куточок відпочинку майже в центрі міста занепадає. Та ще й оці дикунські витівки місцевих нікчем. Невже, щоб не робили шкоди наші земляки, до кожного треба приставити поліцейського? Невже до свідомості людей не доходить, що варто будувати, а не ламати? Що жити в комфортному, чистому, красивому населеному пункті значно приємніше, ніж у захаращеному і неохайному. Невже вас із дитинства не вчили кидати сміття в урни, цінувати працю інших, берегти те, що створене для загального користування? Сумно! Прикро!

Лариса МАРТИНЕНКО

Ще статті по темі

Back to top button