Суспільство

Варвинська ОТГ шукає двох спеціалістів

Варвинська ОТГ оприлюднила оголошення про конкурс на заміщення 2-х вакантних посад. Перша – спеціаліст І категорії загального відділу на період відпустки основного працівника для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра; без вимог до стажу роботи; повинен знати Конституцію України, законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України; вільне володіння державною мовою; досконале володіння персональним комп’ютером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сновській ОТГ відкрили новий спортивно-ігровий майданчик

Друга вакансія – головний спеціаліст відділу освіти, дітей, молоді та спорту.

Вимоги до кандидатів: громадянство України; вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра або спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; повинен знати Конституцію України, законодавство стосовно служби в органах місцевого самоврядування, нормативно-правові документи Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України; вільно володіти державною мовою; досконало володіти персональним комп’ютером.

Необхідні документи для участі у конкурсі: заява про участь у конкурсі; заповнена особова картка (форма П-2ДС); дві фотокартки розміром 4х6 см; копії документів про освіту; копії паспорта та військового квитка (за наявності); електронна декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік.

Оголошення про конкурс надруковано в газеті «Слово Варвинщини» від 25.05.2018 р. №21. Прийом документів здійснюється протягом 30 днів від дня опублікування оголошення за адресою: смт Варва, вул. Пилипенка, 3.

Джерело: ОТГ

Ще статті по темі

Back to top button