Суспільство

Ваш помічник – блендер браун

Функціональність блендера

Приготування страв це велике мистецтво, що потребує майстерності та часу, а що робити людям, у яких мало часу? На сьогоднішній день це питання допоможе вирішити блендер браун, який набагато спрощує процес приготування, а це заощаджує ваш час. Такий пристрій досить компактний і не займає багато місця. З його допомогою можна

  • Змішувати
  • Перемелювати
  • Збивати
  • Подрібнити горіхи та лід

Але перед тим як подрібнювати лід, необхідно переконатися, що блендер підтримує цю функцію, щоб уникнути поломки.

Види блендера та його характеристики

Блендери можна розділити на два основні види

  1. Занурювальний блендер, його відносять до дрібної побутової техніки, він дозволяє швидко подрібнити, змішати різні інгредієнти, які потім використовуються в приготуванні різних страв. У комплектацію занурювального блендера можуть входити
  2. Віничок, його використовують для збивання та змішування рідких продуктів, які надалі використовують для різних коктейлів та соусів.
  3. Міксер призначений для роботи з кремом, вершками, яєчними білками та жовтками. Для замісу тіста використовують міксер-гак
  4. Подрібнювач за допомогою якого можна подрібнити імбир, зелень, горіхи і навіть лід

Основною відмінною характеристикою є його довжина «ніжки», в яку вбудовані ножі. Деякі моделі мають дві ємності одна з яких з кришкою в яку вставляється блендер.

  • Відмінним вибором буде блендер стаціонарний, у деяких моделях є кавомолка. На відміну від занурювального, його не треба тримати руками. За допомогою великої чаші може за лічені секунди подрібнити великий обсяг інгредієнтів. Циркуляція продуктів у чаші відбувається у вертикальному та горизонтальному напрямку, це гарантує ретельне подрібнення продуктів. Ручка швидкостей дозволяє вибрати потрібну швидкість для кожного інгредієнта.

За якими параметрами вибирати блендер

Купуючи блендер, необхідно звертати увагу на такі параметри.

  • Потужність, це перше на що потрібно звернути увагу, чим потужніший прилад, тим швидше він впорається з поставленим завданням. Якщо ви хочете подрібнити лід і тверді інгредієнти, тоді потужність повинна бути не менше 600 Вт.
  • Швидкість. У сучасних моделях передбачено 1-20 швидкості. Також у блендері є турбо та імпульсний режими.
  • Комплектуючі. У них входять набори різних ножів, дві чаші та чаша для транспортування рідких продуктів.

Як бачите вибрати блендер не складно, якщо дотримуватися основних правил, що дозволить придбати надійного помічника на кухні.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button