Суспільство

Від сьогодні перекрито рух по вулиці Преображенській

Із 24 липня у зв’язку з проведенням ремонту проїзної частини вул. Преображенської на ділянці цієї дороги від перехрестя з проспектом Миру до перехрестя з проспектом Миру тимчасово обмежується рух транспорту, та вносяться відповідні зміни в роботу міського пасажирського транспорту.

Тролейбуси на маршруті № 8 рухатимуться з вулиці Шевченка вулицями Пушкіна – Полуботка – П’ятницька – проспект Перемоги – Мазепи і далі за своїм маршрутом у прямому напрямку та з вулиці Мазепи проспектом Перемоги, вулицями Кирпоноса – Шевченка і далі за своїм маршрутом у зворотному напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ділянці дороги по Шевченка буде обмежений рух автотранспорту

Автобуси міських маршрутів №7, 30 об’їжджатимуть ділянку дороги, де проводиться ремонт, за маршрутом: з вулиці Шевченка вулицями Пушкіна – Полуботка – Магістрацькою – Кирпоноса – Єлецькою — Толстого і далі за своїми маршрутами в прямому напрямку та з вулиці Толстого вулицями Єлецька – Кирпоноса — Шевченка далі за своїми маршрутами у зворотному напрямку.

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Берегиня», «Кооперативний технікум», «Вал», «Вул. Єлецька».

Автобуси міського маршруту №33 об’їжджатимуть ділянку дороги, де проводиться ремонт, за маршрутом: із Кирпоноса вулицею Шевченка на проспект Миру – і далі за своїми маршрутом.

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Алея героїв», «Вал», «Річковий порт», «Філармонія».

11375_0

Управління транспорту, транспортної інфраструктури

та зв’язку міської ради

Ще статті по темі

Back to top button