Суспільство

Відомий музикант у Чернігові посварився з жінкою через Бога

Чернігів. Житейське.

Мене в житті вже не здивуєш нічим, тому рідко ведуся на різні маразми та прояви соціальних збочень. У цьому випадку не стримався. Катався на дупах з Маланкою, на пагорбах біля церкви, як з’ясувалось, Московського патріархату. Іде жіночка і робить мені зауваження: мовляв, дитина застудиться, батько, мовляв, дебіл.

Я, користуючись нагодою, питаю: а ви знаєте, що несете гроші в московський гаманець загарбника, за які, не виключено, будуть куплені кулі та випущені у вашого сина чи внука?

«Мені пофіг. Я іду молитись до Бога, і в мене немає сина», — відповідає.

«Логічно, але з Богом можна і на кухні поспілкуватись, безкоштовно, а син є у вашої сусідки чи сестри, і він зараз на війні оберігає ваш спокій», — продовжую.

«Маладой чєлавєк, ви лучше за дочерью прісматрівайтє, а Бог разбєрьотса, кто прав, а кто віноват», — відповідає жінка.

«То підіть у Київський патріархат, якщо вам все одно, а Бог, за вашими словами, сам разбєрьотса, на що підуть гроші», — пробую переконати.

«Ви, навєрнає, с Западной Украіни такой агресівний», — зауважує.

«Ні, я місцевий, просто мову вивчив, на відміну від вас, і мені шкода ваших грошей, які ідуть на чортівські справи від імені московського Бога. Ви «дбаєте» про мою дочку, щоб вона не застудилась, й водночас фінансуєте тисячі можливих смертей наших із вами дітей. Невже це не зрозуміло», — зриваюся.

На цю фразу жіночка махнула рукою і пішла, не знайшовши аргументів, а я вкотре вилаяв себе за нестриманість. Тепер я знаю, кому буде присвячена наша нова пісня «Фарисейська»!

Один із лідерів фольк-рок-гурту «Kozak System» Іван Леньо

Ще статті по темі

Back to top button