Суспільство

Вийшла книга про футбол Менщини

Менянин Віктор Захарченко, який зараз живе та працює за кордоном, написав художню книгу, в якій розповів реальні історії про футбол на Менщині, повідомляє «Менщина».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Химерниця, відьма і гріхи: вийшла нова книга чернігівської письменниці

Віктор Захарченко: «Я таки написав книжку про менський футбол. Чесно кажучи, написав я її кілька років тому. Просто вона лежала та чекала свого часу, тоді як скарбничка тем поповнювалася новими.

В основі кожної історії – справжні події. Якийсь факт, із яким я зіткнувся як гравець (Кукович, Кульбаби та Авангарду) та як функціонер… Звісно, що там багато моєї фантазії, тож не шукайте там причин для образ, якщо впізнали себе. Я ретельно прибирав імена та прізвища, міняв назви команд, проте ви легко вгадаєте, про кого йдеться».

Книга «Чемпіон Водокачки» поки що доступна лише в електронному вигляді на сервісі Bookmate (посилання на книгу http://bit.ly/vodokach ) за промокодом vodokachka – місяць безкоштовного доступу до Bookmate.

За словами Віктора Захарченка, друкований варіант книги, виданий українською мовою, він обов’язково презентує в рідній йому Мені.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button