Суспільство

Викинули на смітник: «чезарівців» обдурили з виплатами і вже не пускають на завод

Працівників заводу «ЧеЗаРа» знову залишили ні з чим. Влада – ні обласна, ні міська – так би мовити, «допомагаючи» роками «чезарівцям» отримати зароблене, так нічого для трудівників не добилась. Лише тимчасові мізерні «подачки», як кажуть працівники заводу.

Технолог заводу Валентина Чорна розказує, що керівництво продовжує закручувати гайки.

-На завод сьогодні не пустили. Видали наказ, що ми цей тиждень не працюємо. Будемо відробляти по суботах протягом грудня. А зарплати нам так і не дали. Обіцяли в минулі вівторок чи середу дати дві-три зарплати, але нічого немає.

-Нічого взагалі не дали?

-Нам усім тільки дали 2 900. У день, коли ми мітингували біля міської ради, 21 листопада. А тепер ми і на завод не потрапимо, і ніхто нам нічого платити не буде.

-Усіх не пропускають?

-Так. З усіх, хто працює на «ЧеЗаРі», нікого не пропустили. «ЧеЗаРа-Деталь» пропустили, «Телеметрію» пропустили, а з наших жодної людини не пропустили. Багатьом зателефонували вчора і вони просто не приходили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «ЧеЗаРа», віддай борг»: працівники заводу домоглися виплати частини зарплати

Люди бояться, що грошей не отримають. Їх тільки годують обіцянками. Кажуть, прийдуть 7 млн, тоді розрахуються, але вони прийдуть не на підприємство-боржник, а на «ЧеЗаРа-Деталь».

«Спеціально розділили ці заводи. Розділили тому, що туди йдуть гроші, там укладають договори, а люди тут працюють і їм можна не платити», – говорить Валентина Чорна.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. оце вам Чезаровцы, хто ззив ваше сало.

Back to top button