Суспільство

Виконком встановив режим роботи деяким чернігівським торгово-розважальним закладам

Виконком встановив режим роботу ряду об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг.

Про це ЧЕline повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

Серед них наступні.

2016-08-21_115140

Питання встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі та закладів ресторанного господарства і сфери послуг, з одного боку, зачіпає інтереси територіальної громади, з іншого, сферу інтересів суб’єктів господарювання, підприємства яких розташовані на території міста.

Відповідно до рішення виконкому Чернігівської міської ради від 07.07.2016 режим роботи зазначених об’єктів встановлюється рішенням виконавчого комітету міської ради за попереднім розглядом комісією з організації роботи об’єктів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг на підставі поданої заяви в Центр надання адміністративних послуг.

Нічний режим роботи вважається встановленим з дня набрання чинності рішення виконавчого комітету відповідно до п.3.5 «Положення про порядок встановлення режиму роботи об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг в м. Чернігові».

Проте, виконком може також скасувати режим роботи об’єкту у нічний час через надходження обґрунтованих колективних скарг від жителів міста на порушення громадського порядку під час роботи об’єкта у нічний час, або за поданням контролюючих органів щодо систематичного порушення режиму роботи, перевищення рівнів тиші, установлених санітарними нормами та інших вимог чинного законодавства.

Ще статті по темі

Back to top button