Суспільство

«Вільні, Незламні, Непереможні»: Смілянський показав марку до Дня Незалежності

«Укрпошта» до Дня Незалежності України, який припадає на півріччя повномасштабної війни, випустить блок-марку під назвою «Вільні, Незламні, Непереможні» з конвертом.

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський, опублікувавши ескіз марки.

Як пояснив гендиректор компанії, терміни були «дуже стислі», тому марка вийде обмеженим тиражем в 1 мільйон примірників. Марка «Вільні, Незламні, Непереможні» – робота художника Антона Хрупіна.

«Але я впевнений, що всі поціновувачі філателії зможуть її придбати й додати до колекції з нагоди Дня Незалежності, яку щороку можна буде доповнювати новими марками від Укрпошти», – підкреслив Смілянський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійна акція «Ворожу літературу на макулатуру, а гроші – на ЗСУ» набирає обертів

У центрі марки до Дня Незалежності зображено українського захисника. А також жінок, одна з яких знаходиться у зруйнованому окупантами будинку; розбомблений маріупольський театр з написом «діти», а також закривавлена іграшка з вокзалу Краматорська, дитяча коляска та валізи. 

«Цього року для нас це не просто додатковий вихідний, а нагадування усьому світу, як дорого коштує людська свобода. 24 серпня маємо свого роду символізм – рівно 6 місяців, як Україна знову змушена захищати свою незалежність від ворогів у війні, яка насправді триває не півроку, не 8, не 100 і навіть не 300 років», – наголошує Смілянський.

Він додав, що деталі запуску марки «Укрпошта» оголосить тільки напередодні Дня Незалежності 24 серпня через «підвищену увагу» з боку ворога.

«Бо наші сусіди, як у тій приказці: бачать чуже під лісом, а не бачать своє під носом. Тож через підвищену увагу до нас з боку «асвабадителей» змушені контролювати безпекову ситуацію», – пояснив гендиректор «Укрпошти».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Українська правда

Ще статті по темі

Back to top button