Суспільство

Всеукраїнський 9-й потяг Єднання знову на Чернігівщині (Фото)

19 жовтня у Чернігові близько 50 активістів, волонтерів, школярів із різних областей України радо зустрічали учнівська молодь та громадськість разом з заступником голови — керівником апарату облдержадміністрації Наталією Романова, директором Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Ніною Лемеш, директором Департаменту культури і туризму, національностей та релігій облдержадміністрації Олександром Левочко.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

«Проведення таких заходів — це частина боротьби з ворогом, якому протистоять справжні патріоти на сході України. Приємно бачити молодь, якій небайдужа доля рідної землі. Маємо пам’ятати, що наша сила в єдності», — звернулася до присутніх Наталія Романова.

Зустріли гостей патріотичним флешмобом «Нам потрібне мирне небо». Це вже третій потяг єднання на Чернігівщині.

Протягом двох днів учасники потягу знайомилися з роботою Чернігівської обласної організації «Товариство сприяння оборони України», відвідали виставку «Блокпост пам’яті» та мистецьку виставку «Військово-польовий АРТ», переглянули патріотичні фільми в Обласному молодіжному центрі.

Перед візитом до Чернігова 17 жовтня на станції Крути в селі Пам’ятному, в рамках підготовки до 100-річчя бою під Крутами, учасники Потягу організували триденну толоку на території Меморіалу «Пам’яті Героїв Крут» для прибирання та впорядковування території, провели репетицію відзначення цієї дати та Теренову гру «Труханівська Січ».

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

Ще статті по темі

Back to top button