Суспільство

Вскочив у ямку – сам винен: у Чернігові карають водіїв за роздовбані дороги

Чернігівські правозахисники Олександр Підгорний і Сергій Нестеренко потрапили в дорожню «пастку» по вулиці Жабинського. Йдеться про сумнозвісну ділянку дороги, яку через постійні калюжі називають «чернігівською Венецією». Внаслідок потрапляння в глибоченьку ямку, яка була непомітна через калюжу, був пошкоджений автомобіль.

Про це правозахисники розповіли на прес-конференції у Чернігові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшна ДТП: внаслідок пошкодження колеса вантажівки загинули двоє

«Пошкодили суттєво колесо. Викликали патрульну поліцію. Патрульна поліція приїхала і, замість того, щоб притягнути дорожню службу, виписали нам протокол за ДТП. Торік люди почали вигравати суди у дорожньої служби і стягувати кошти на ремонт автомобілів. А тепер позиція поліції різко змінилася. Можна припустити, що дорожня служба і поліція домовилися. Це не піддається здоровому глузду. Ми платимо шалені податки. Платимо збір з кожного літра бензину. Дороги роздовбані і тепер ще й протоколи на водіїв складають», — обурюється Сергій Нестеренко.

Олександр Підгорний зазначив, що справедливість будуть відстоювати у суді.

«Ми виміряли ямку – 1,4 метра на 1,2 метра. Глибина – 17 сантиметрів. І під водою. Як її можна об’їхати? Жодних там навіть знаків попереджувальних не було. В суді будемо відстоювати справедливість», — зазначає Олександр Підгорний.

Ще статті по темі

4 коментарів

    1. «Дибил» тот, кто такие комментарии оставляет.

  1. Там комуто вломили- кто? ПОЛИЦИЯ!!! И там комуто вломили- ктоо? Неповериш ПОЛИЦИЯ… Так может пусть будет милиция.

Back to top button