Суспільство

Як підготувати дитину до школи: що купити до нового навчального року

Найважливіша місія батьків – піклування про дитину та забезпечення її щасливого дитинства. Адже діти – це наша любов, наше щастя та майбутнє країни. Подбавши про їх безпеку, ми маємо прикласти максимальних зусиль, щоб навіть у цей непростий час наша крихітка зростала щасливою та мала усі незамінні атрибути дитинства, серед яких – здобуття освіти.

Новий навчальний рік може розпочатися у різному форматі. Але кожна дитина має відчути не тільки відповідальність за отримання нових знань. А й насолодитися усіма приємними моментами школярства.

Тому батькам варто подбати про те, щоб навчання не перетворилось на суцільне відсиджування перед екраном гаджета. А мало усі переваги повноцінного здобуття освіти.

Нові канцтовари та шкільне приладдя – не просто учбова необхідність. Ці предмети допоможуть психологічно налаштуватися на працю та правильно організувати режим дня.

Як підготувати дитину до школи та що необхідно купити до першого дзвоника?

  1. Шкільний рюкзак. Він обов’язково має бути зручним та відповідати трьом головним вимогам:
  • Ортопедична спинка. Усі шкільні рюкзаки Kite мають запатентовану ортопедичну спинку з м’якими дихаючими подушечками, яка подбає про здоров’я спини та збереження правильної постави.
  • М’які регульовані лямки. Дитячі рюкзаки Kite оснащені комфортними лямками анатомічної S-подібної форми. Вони широкі, м’які та повітропроникні, ніжно лягають на плечі та не тиснуть на них.
  • Нагрудний ремінь. Цей важливий елемент допомагає рівномірно розподілити вагу вмісту ранця та фіксує наплічний у найзручнішому положенні. Він не спадає та не зміщується, коли дитина ходить.

 001

Бренд Kite став переможцем престижної премії «Вибір року» – 2021. Ця відзнака дуже цінна та красномовна, адже для визначення фаворита враховувалися думки реальних клієнтів: а саме – турботливих матусь, які на власному досвіді переконалися в тому, що рюкзаки Kite – якісні та зручні. А мами знають, що наші діти варті найкращого!

Це підтверджують і рекомендації українських та німецьких ортопедів. Рюкзаки Kite схвалені німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки (IGR). 

  1. Канцелярське приладдя. Шкільні зошити та кулькові ручки; кольорові та графітні олівці; акварелі та гуаш; зошити для малювання, лінійки, чинки, гумки тощо. Окрім звичайного набору канцприладдя, важливо подбати про те, щоб дитина мала куди записувати цікаві думки та мала можливість виражати свої творчі таланти. Тож не оминайте увагою блокноти, фломастери, кольорові лінери та різноманітні «емоційні» дрібнички. 

Канцтовари Kiteне тільки якісні та практичні, а й неймовірно гарні. Яскраві дизайни та широкий пакет ліцензій дають можливість обрати ті шкільні товари, які приноситимуть дитині радість.

Тільки уявіть! Ви можете зібрати повний шкільний комплект в єдиній капсулі, з найулюбленішими героями вашої дитини. Малеча буде у захваті!

004

  1. Супутні товари для комфорту дитини, які важливіші, аніж вам здавалося

Щоб гарно навчатися, треба мати добрий настрій, відмінне здоров’я та багато сил. Тому у кожного учня завжди повинна бути під рукою особиста пляшечка з чистою водою та ланчбокс з чимось смачненьким та поживним. Перекуси в школу та на прогулянку – це база, яка слугує фундаментом для енергійного життя. Ланчбокси та пляшечки для води Kite виготовляються з безпечних матеріалів, які оптимально підходять для зберігання харчової продукції.

Готуючись до нового шкільного року, попіклуйтеся про те, щоб навчання приносило дитині максимум радості та користі разом з Kite!

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button