Суспільство

Як сплатити комуналку онлайн: пенсіонери з Чернігова опановують смартфони

Аби залишатися успішним у сучасному житті, треба постійно навчатися. Адже технології не стоять на місці. І вже важко уявити, що був час без смартфонів.

Традиційно новинки молодь опановує швидко, а людям більш старшого віку треба докласти більше зусиль. Але головне – хотіти. Тим паче, що в Чернігові вже не перший рік успішно функціонує Університет третього віку, де особливою популярністю користується факультет мобільної грамотності.

Традиційно новий навчальний рік стартує у жовтні. І нині вже спостерігається бум охочих навчитися користуватися смартфоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Приїжджаєш у село на прикордоння і бачиш на подвір’ях повішених собак»: на Чернігівщині не евакуюють чотирилапих

«Вчитися ніколи не пізно, і новітні девайси мають стати для немолодих людей добрими помічниками.

Оцінивши переваги користування новітніми технологіями, пенсіонери застосовують смартфон не тільки як засіб для зв’язку чи розважальний девайс, за допомогою якого можна поспілкуватися, переглянути погоду чи прочитати гороскоп. Дедалі частіше цей мобільний гаджет допомагає їм також отримати пенсію, сплатити комунальні послуги та навіть відстежити рух громадського транспорту», – розповідають у Чернігівському міському терцентрі.

Ірина Осташко

Фото – Чернігівський міський терцентр

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button