Суспільство

Як вибрати осушувач повітря

Причин підвищеної вологості повітря існує багато. Більшість з них, такі як неякісні будівельні матеріали та недостатня вентиляція, неможливо вирішити побутовим способом. Єдиний спосіб позбутися вологості та її наслідків — купити осушувач повітря.

Які осушувачі існують

Якщо запитання як зменшити вологість — є актуальним, тоді варто дізнатись, які існують осушувачі повітря та обрати такий, який впорається із поставленим завданням осушення конкретного приміщення.

Перше, на що потрібно звернути увагу при виборі осушувача — його продуктивність. Зазвичай ці характеристики вказані в технічному описі. На продуктивність вказують два параметри:

  • обсяг води, яку осушувач може осушити протягом доби;
  • площа приміщення, яку здатен осушити прилад.

Знаючи параметри приміщення. яке необхідно осушувати, можна дійти висновку чи варто купувати осушувач повітря з продуктивністю 20 літрів на добу чи достатньо 12 літрів. Цей параметр, звичайно. буде впливати на ціну приладу.

Функції осушувача

Крім осушення повітря сучасні моделі осушувачів мають додаткові функції;

  • висушування білизни;
  • іонізація повітря;
  • автоматичне відключення при досягненні потрібного рівня вологості;
  • шумоізоляція.

Наприклад, всі перелічені функції має модель осушувача українського виробника Maxton MX-12s WiFi. Це надійний прилад, економічний з точку зору використання електроенергії та тихий в роботі. підійде для встановлення в приміщенні до 30 м2, має продуктивність 12 літрів води на добу. завдяки таким параметрам осушувач є універсальним побутовим приладом.

Схожі параметри в іншої моделі осушувача іншого українського виробника Aircond D-12L. Це так само побутовий універсальний осушувач з продуктивністю 12 літрів води на добу, який працює на надійному двороторному компресорі Panasonic, що забезпечує його надійну роботу, довговічність та енергоефективність.

Де купити осушувач

Ефективність осушувача залежить не лише від заявлених параметрів та вказаного виробника, а й від місця де купується прилад. Адже на ринку можуть траплятись підробки.

Компанія «Осушувачі» є офіційним дистриб’ютором українських виробників Aircond та Maxton. Перед тим, як виставляти прилад в продажу, компанія ретельно перевіряє кожен із них.

Крім продажу, компанія забезпечує:

  • безкоштовну консультацію;
  • технічне обслуговування;
  • гарантійний сервіс;
  • безкоштовну доставку.

Спеціалісти компанії можуть відповісти на будь-які запитання та підібрати прилад, який буде відповідати поставленим завданням. При купівлі осушувачів через компанію «Осушувачі» покупці отримують найкращі ціни, а також можливість оплатити товар частинами.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button