Суспільство

Які проблеми хвилюють жителів Добрянської ОТГ

*Актуально

22 грудня відбудуться перші вибори Добрянської селищної ради об’єднаної територіальної громади, що налічуватиме 4 органи місцевого самоврядування (всього 21 населений пункт). Як повідомив депутат Чернігівської обласної ради від партії «Наш край» Петро Головач, політична сила висунула на вибори до Добрянської ОТГ 15 кандидатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадах готуються до перших місцевих виборів

«Це професіонали своєї справи, лідери громадської думки, ті, кому не байдужа доля майбутньої Добрянської громади та її жителів. Ця громада є прикордонною, водночас її жителів турбують ті самі питання, що й в інших громадах Чернігівщини – відновлення вуличного освітлення, ремонт доріг, поліпшення якості водопостачання», – зазначив він. Крім того, для сіл Добрянської ОТГ важливим є питання ліквідації аварійних дерев, що потребує комплексного підходу.

Також Петро Головач наголосив, що команда «Нашого краю» підтримує децентралізацію і вважає її однією з основних реформ, що зараз відбуваються в Україні. Оскільки саме децентралізація дає можливість людям на місцях вирішувати питання, які залишалися поза увагою влади впродовж десятиліть. Ще одним із пріоритетних завдань для кандидатів від «Нашого краю» є створення в громаді нових робочих місць. Серед кандидатів від «Нашого краю» — заступник директора ТОВ «ПМК-10» Дмитро Гнаток, місцевий підприємець Сергій Коноваленко, Добрянський селищний голова Михайло Шабовта-Самуйліч, секретар Добрянської селищної ради Світлана Бицько, помічниця вихователя Ольга Дубоділ, вчитель Новояриловицької школи Василь Овчаренко, соціальна працівниця Світлана Стешенкова, пенсіонер Іван Татаренко та інші.

Висуванці від «Нашого краю» у Добрянській об’єднаній територіальній громаді готові працювати задля розвитку своєї ОТГ. Вони йдуть на вибори, аби підтримувати децентралізацію, забезпечити сталий і збалансований розвиток нашого краю.

Пресслужба обласної організації ПП «Наш край»

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button