Суспільство

Ювенальні поліцейські з благодійниками виконали мрії дітей з ще однієї багатодітної родини

На Чернігівщині триває реалізація Всеукраїнського спільного проєкту ювенальної поліції та меценатів «Мріяти про майбутнє разом». В його рамках кожен охочий може долучитися та підтримати діток, які потребують допомоги.

Черговими адресатами уваги поліцейських і благодійників стали п’ятеро дітей з однієї родини, що мешкає на деокупованій частині Чернігівщини та нині опинилася у складних життєвих обставинах.

Після вигнання російських загарбників з нашої області хата багатодітної родини лишилася непридатною для мешкання у холодну пору року і потребує відновлення. Тож малеча наразі тимчасово перебуває у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей.

Учора ювенальні поліцейські відвідали заклад і передали цим діточкам омріяні подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчинка зі Сновська наколядувала для ЗСУ 3500 гривень

— Особлива цінність благодійного проєкту якраз у тому, що ми із меценатами справді виконуємо бажання кожної конкретної дитини. Тобто діємо не навмання. Інформація про цих п’ятьох братів і сестричок також була розміщена на сайті проєкту «Мріяти про майбутнє разом», і знайшлися небайдужі українці, готові допомагати саме їм. На додачу до дуже скромних бажань, висловлених самими дітками, ми ще ретельно вивчили їхні побутові потреби. Так було сформовано приємний і корисний вантаж, який ми нині із задоволенням вручили маленьким адресатам, — розповіла подробиці керівник відділу ювенальної превенції поліції Чернігівщини Оксана Огненко.

Поліцейські передали дітям надіслані благодійниками солодощі, нові зимові куртки, рюкзаки, засоби гігієни та мобільний телефон. А також побажали малечі успіхів і віри у себе та в світле майбутнє. І найголовніше, скорішого здійснення мрії усіх українців — здобуття Перемоги!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Поліція Чернігівщини

Ще статті по темі

Back to top button