Суспільство

За публічні втіхи чоловіка можуть депортувати з країни

Учора, 28 серпня, патрульні отримали нестандартний виклик про те, що чоловік зі своєю супутницею в нетверезому вигляді займаються тілесними втіхами прямісінько на лавці в міському парку культури, де поруч бігають діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Патрульні затримали молодика, який розпивав алкоголь у громадському місці

Поліцейські, прибувши на виклик, виявили лише чоловіка, який відпочивав на лавці. Особу чоловіка працівники поліції встановили і, як виявилося, він був громадянином іншої країни та незаконно перебував на території України. Чоловіка одразу доставили до відділення Державної міграційної служби України, де на нього були складені протокол за ч.1 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) та постанову за цією статтею про накладення грошового стягнення відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Чоловікові надали можливість добровільно залишити територію України до 11 вересня поточного року. Якщо до того часу він цього не зробить, на нього чекає примусова депортація.

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Странно, он уже давно проживает на Белова, он вообще я так понял больной на голову, он постоянно пьяный доколупывается до прохожих.

  2. Вот поржал, спасибо! Соска вставила пацанчика конкретно

Back to top button