Суспільство

За звання «Людина року» Атрошенка в міськраді вітали оплесками

На розширеній ранковій нараді, яка щовівторка проходить у Чернігівській міській раді, міського голову Владислава Атрошенка його підлеглі – заступники, працівники апарату, начальники відділів і керівники комунальних управлінь, які зібралися на планірку, – зустріли бурхливими оплесками. А от квітів йому не купили.

«Коли ви мені аплодуєте, то знайте, що ця нагорода і ваша, ви плескаєте і собі. Але ще знайте, що найкращий показник нашої роботи – це відсутність корупції», – неоднозначно зазначив Владислав Атрошенко.

Нагадаємо, минулого тижня Владислав Атрошенко як лауреат загальнонаціональної премії «Людина року» в номінації «Мери року» їздив до столиці по нагороду.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Золотые слова,Владислав Анатольевич!)))правильные и красивые))))вот бы и на деле так)))

  2. “Коли ви мені аплодуєте, то знайте, що ця нагорода і ваша, ви плескаєте і собі. Але ще знайте, що найкращий показник нашої роботи – це відсутність корупції”, – компании при атрошке без Коррупции нужны —

    Корпорация «Укртрансбуд» уделяет особое внимание качеству работ, охране труда, экологической безопасности и поиску экономических технологий. Изучение и внедрение передового зарубежного опыта, разработка собственных методов строительства закрепило за нашим предприятием заслуженную репутацию.
    Размещенные вакансии
    Водитель
    Чернигов · 4 дня назад
    Инженер ПТО (промышленное строительство)
    Чернигов · 5 дней назад
    Инженер-сметчик, 10000 грн
    Чернигов · 5 дней назад
    Машинист бульдозера
    Чернигов · 6 дней назад
    Специалист отдела снабжения
    Чернигов

Back to top button