Суспільство

Загадкова історія: у реанімації чернігівської лікарні помер військовослужбовець

До реанімаційного відділення Чернігівської обласної лікарні 4 квітня з військового шпиталю було переведено мешканця Київської обл., 1971 р. н., який служив за контрактом у військовій часині в
смт Гончарівське.

Про це ЧЕline стало відомо з власних джерел.

Як з’ясувалося, 20 березня військовослужбовець самовільно залишив військову частину. З’явився знову тільки 2 квітня і дізнався, що його звільнено у запас. Чоловік залишився у частині збирати документи про звільнення, а 4 квітня його знайшли без свідомості в казармі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїн з Чернігівщини загинув в АТО

У війського начебто стався напад, він хаотично рухав руками та ногами, хрипів, важко дихав, через що після огляду медичним працівником його відправили до військового шпиталю у м. Чернігів. І вже звідти з діагнозом: субдуральна гематома лівої гімезфери, набряк головного мозку, кома, осколковий перелом кісток носу, двобічна нижньо-дольова полісегментарна плевро-плевмонія його перевели до реанімаційного відділення ЧОЛ.

Лікар-нейрохірург ЧОЛ розповів правоохоронцям, що видимих тілесних ушкоджень, переломів черепу у потерпілого виявлено не було і походження тілесних ушкоджень пояснити не зміг. Також під час огляду казарми ні слідів боротьби, ні слідів крові правоохоронці не виявили.

Вранці 6 квітня чоловік помер.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Коля 3 марта был на службе зарулём служебной машины это факт который могут доказать десятки свидетелей!!!Если не побоятся 🙂

  2. армія замовчує — заднім числом уволили … кінців не найдеш … воїна схоронять … нема тіла — нема діла .

Back to top button