Суспільство

Захисники з Чернігівщини потребують допомоги у зборі на автомобілі

Військові з Чернігівщини потребують придбання автомобілів для виконання бойових завдань.

Ігор Сідько народився в селі Покошичі Новгород-Сіверського району. В Чернігові здобув освіту медика, тут і залишився працювати. Зараз Ігор захищає Україну у складі45-го окремого стрілецького батальйону в одній із гарячих точок. Захисники України потребують для виконання бойових завдань автомобіль. Потрібно зібрати 280 000 грн.

Посилання на банку для купівлі автомобіля для 45-го ОСБ: https://send.monobank.ua/jar/7vtfiv2fEM

Роман Деркач родом із смт Понорниця Новгород-Сіверського району.Захищає Україну у складі44-ї бригади, 3-го батальйону на Куп‘янському напрямку. Захисникам України потрібне авто для виконання бойових завдань, аби вивозити з поля бою поранених, загиблих, також забезпечувати військових їжею та медикаментами. Сума немаленька: 140 000 грн. Частину коштів хлопці вже зібрали власними силами.

Посилання на банку для купівлі автомобіля для 3-го батальйону 44-ї бригади:  https://send.monobank.ua/jar/5Caa6dmCb1

Автомобілі на фронті виконують дуже важливу роль. Насамперед наявність автомобіля забезпечує оперативне пересування військових між позиціями та пунктами постійної дислокації, транспортування боєприпасів і боєкомплекту, автомобілем до позицій довозиться гуманітарна допомога, медикаменти. Автівки в зоні бойових дій дуже швидко виходять з ладу та здебільшого не підлягають ремонту.

Збори термінові. Автомобілі нашим захисникам потрібні вже зараз.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button