Суспільство

Замість «Майас Сілтумс» – КП «Новозаводське»: стало відомо, хто управлятиме будинками в Чернігові

Конкурсна комісія, засідання якої відбулося в Чернігівській міській раді 27 жовтня, обрала компанію-управителя багатоквартирних будинків у Чернігова замість «Майас Сілтумс».

Протягом визначеного часу до управління житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради надійшла одна конкурсна пропозиція – від КП «Новозаводське». 27 жовтня на засіданні конкурсної комісії конверт із його документами був відкритий, їх перевірено й конкурсну пропозицію оголошено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комунальна афера на сотні мільйонів: із Шерстянки «тікає» управляюча компанія (Відео)

Згідно з нею, середній тариф підприємства за послугу з управління будинком з 1 кв. м квартири – 4,99 грн, найменший (для одноповерхових будинків) – 1,33 грн.

Після обговорення комісія ухвалила рішення рекомендувати Управлінню житлово-комунального господарства Чернігівської міської ради внести на розгляд її виконкому проєкт рішення «Про призначення управителя багатоквартирного будинку» щодо КП «Новозаводське».

Перелік будинків, яких стосуватиметься проєкт рішення виконкому, вже міститиме не 90, а 88 адрес, оскільки в строк для надання пропозицій учасниками конкурсу будинки №6 та №9 по вул. Дніпровській на загальних зборах співвласників обрали іншого управителя – ПП «Техкомсервіс».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button