Суспільство

«Заморожені» тролейбуси: Чернігів не побачить 10 нових «рогатиків»

Розпіарені десять нових тролейбусів для Чернігова, на закупівлю яких міська рада виділила понад 50 мільйонів гривень, жителі обласного центру в найближчий час не побачать. Усе через нюанси проведеного тендеру.

Про це ЧЕline повідомив секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров.

За його словами, тендер відбувся з порушеннями, відтак, не можна вважати його законним.

— Той тендер, що відбувся, він не відбувся. Є питання професіоналізму і тендерного комітету «Чернігівського тролейбусного управління». Один із учасників тендеру – фірма «Літан» – подала скаргу на те, що в тендері брали участь дві пов’язані між собою фірми – виробник тролейбусів із Білорусі і представник цього заводу на території України. Вони повинні зніматися з торгів, бо пов’язані між собою. Крім того, Чернігівський автозавод також звернувся до суду, адже були створені неконкурентні тендерні умови, через що вони як місцевий виробник не моли брати участь у тендері. Тому тендер не відбувся, тролейбусів ми найближчим часом не побачимо. Заморожена закупівля, зазначив Віктор Бистров.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Понятно, что АТрошенко вместе со своими прихвостнями из троллейбусного управления уже поделили денежки из местного бюджете, если еще не потратили! %0 миллионов — это вам не копейки… Наверняка щас сидят и придумывают отмазку достойную, а не где реально взять новые тралики по тем смешным ценам, что они заявили(((

Back to top button