Суспільство

Завдяки медійній увазі шестеро із 16 покинутих на морозі цуценят знайшли нових господарів

ЧЕline вже писав про облитих водою цуценят, яких вранці 15 лютого знайшла на морозі в коробці з-під феєрверка жителька с. Киїнка Чернігівського району на ім’я Ірина.

Вона пожаліла малечу, тож поки вони живуть у жінки в сараї.

Коли минулого тижня спілкувались із Іриною, вона сказала, що щенят у коробці було 17. Натомість сьогодні, 19 лютого, розповіла, що діти неправильно порахували чотирилапих. Насправді їх – 16.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Материнський інстинкт: У Чернігові німецька вівчарка прийняла покинутих малюків

Публікації в ЗМІ не залишили людей байдужими: шістьох цуценяток уже забрали нові господарі.

«Кілька цуценят взяли наші місцеві люди із Киїнки. Інших – приїжджі. Одне цуценятко ми возили новим господарям до Чернігова. Песиків жовтої масті порозбирали першочергово, наразі тільки один залишився. Сподіваюсь, що скоро й інші цуцики знайдуть нові домівки», – зауважила Ірина.

Люди, які зголосилися взяти собачок, казали, що дізналися про них із журналістських публікацій.

«Дві дівчини, які приїхали до нас одними з перших, розповідали, що плакали, коли прочитали цю історію. Дуже шкода їм було цуценяток. Тож взяли собі одне ще минулої п’ятниці, 16 лютого», – зазначила Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли відкриють притулок для тварин у Чернігові: влада відправила в смітник черговий дедлайн

Небайдужі односельці також допомогли харчами для цуценяти. Одні молока принесли, інші – круп. Тож поки що песики мають, що їсти. Живуть вони, як і раніше, в сараї в сіні. Щоправда, інколи їх заносять до будинку. Ось тільки не надовго, бо собачки активні й грайливі. До того ж, їх багато. Тому після них одразу доводиться прибирати і мити підлогу.

Ірина зазначила, що з такою кількістю цуценят важко впоратися. Тому сподівається, що невдовзі по них приїдуть люди, яким вони потрібні.

Тож якщо комусь потрібен вірний чотирилапий друг, телефонуйте Ірині за номером 098-914-96-31.

Ще статті по темі

Back to top button