Суспільство

Завтра на Чернігівщину прийде справжнє весняне тепло

Завтра, 9 березня, до Чернігівської області завітає справжня весна. Синоптики прогнозують до 11º тепла.

Про це повідомляє Чернігівський обласний центр з гідрометеорології.

Тож по Чернігівській області завтра очікується хмарна погода з проясненнями, часом мокрий сніг та дощ. На дорогах подекуди ожеледиця. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 6-11º тепла.

По Чернігову – хмарна погода з проясненнями, часом мокрий сніг і дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 1-3º морозу, вдень 8-10º тепла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повінь на Чернігівщині: ситуація станом на сьогодні

На 10-11 березня

Хмарна погода з проясненнями. 10 березня вночі дощ і мокрий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 2-7º тепла. 11 березня вночі без істотних опадів, вдень дощ і мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний із переходом на південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 5-10º тепла.

На 12-13 березня

Уночі 13 березня – без опадів, решту часу – невеликі опади. Температура вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 2-7º тепла.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button