Суспільство

Жінки з Чернігівщини можуть взяти участь у гранті для розвитку власного бізнесу

Жінки з Полтавщини та Чернігівщини можуть взяти участь у гранті для розвитку власного бізнесу. Участь у конкурсі можуть взяти жінки-підприємиці, які мають бізнес, що працює від 6 місяців та більше, зареєстровані як фізична особа-підприємець у двох зазначених областях або релокували бізнес після 24 лютого 2022 р. на ці території та готові створити мінімум одне робоче місце.

Про це повідомляє “Гурт”.

Учасницям потрібно заповнити онлайн-форму заявки, вказавши всю необхідну інформацію про себе та свій бізнес, а також додати мотиваційний лист та необхідні документи, що підтверджують стаж підприємницької діяльності та план розвитку бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Прилуках поліцейські викрили двох місцевих мешканців у незаконному вирощуванні конопель

Більше деталей – у Регламенті проведення конкурсу мінігрантів для підприємиць Полтавської та Черкаської областей.

Термін подачі заявок: з 10 по 30 червня 2024 року.

«Продовжуємо посилення жіночих бізнесів в Україні. У п’ятому конкурсі мінігрантів ми закликаємо подавати свої заявки підприємиць з Полтавської та Черкаської областей. Знаємо, що саме ці регіони стали новою домівкою для тисяч родин, які були змушені виїхати з Харківщини або Донеччини у центр країни. За 2 роки роботи фонду ми вже інвестували 6,2 млн грн у жіноче підприємництво та пишаємося кожною з наших 87 грантерок. Ми не просто забезпечуємо жінок фінансовою підтримкою, а зміцнюємо сміливість та віру у себе. Наша мета – поступове охоплення програмою мінігрантів усіх регіонів країни», – сказала Влада Недак, засновниця благодійного фонду «Жіночі можливості в Україні».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button