Суспільство

Жіночі джинси: як виглядати стильно?

Джинси є популярним елементом гардеробу, як чоловіків, так і жінок. Це універсальний виріб, який підходить під будь-який тип фігури, будь-яку зовнішність, під будь-який вік. Але це ще не всі позитивні особливості даного виробу, при носінні воно не сковує руху, не завдає дискомфорту, і в той же час виглядає стильно і оригінально. І перед тим, як купити джинси жіночі, варто розглянути, з чим їх можна поєднувати, щоб виглядати красиво і стильно.

З яскравим топом

Щоб створити яскравий та ошатний образ із простих джинс, можна їх доповнити яскравим верхом, який переманить на себе основну увагу. Особливо вдалий контраст вийде, якщо поєднати класичні джинси прямого крою з топом з блискучими паєтками.

Велика смужка — ще один зручний варіант для незвичайного образу. Не варто боятися використовувати кислотні та неонові кольори – денім чудово їх відтіняє.

З пончо та шарфом

Якщо хочете виглядати стильно, красиво та яскраво, то можна скористатися наступним варіантом: джинси та різнокольорове пончо чи об’ємний шарф. І головне носійка цього вбрання почуватиметься одночасно комфортно та модно.

Такий комплект ідеальний для виходу в прохолодну погоду і підійде і у бенкет, і світ. Легко додати поряд із родзинками: потрібно звернути увагу на моделі шарфів і пончо з великою різнобарвною смужкою.

З багатошаровим верхом

Щоб зробити гарний і яскравий образ із джинсами можна скористатися незвичайним прийомом – грамотне використання шарів. Наприклад, можна блакитні прямі джинси доповнити верхи з піджака такого ж кольору та об’ємною шубою.

Є ще один модний лайфхак: яскравий светр із довгими рукавами, що виглядають з-під пальта. Джинси у разі не перевантажують образ, вони його ідеально доповнюють. Вдало виглядають джинси з хутряним одягом – наприклад, роблять образ більш романтичним у комплекті з жилетом і пальто.

З одягом оверсайз

Джинси чудово поєднуються з одягом виду оверсайз. Джинси вільного крою можна доповнити об’ємним піджаком, у результаті може вийти стильний та виграшний образ. Також з широкими джинсовими брюками клеш відмінно виглядатиме плащ-максі

З білою сорочкою

Дуже проста, але від цього не менш вишукана комбінація джинсів та білої сорочки універсальна. У цей образ чудово впишуться і туфлі на високих підборах, і прості босоніжки на плоскій підошві. Від яскравих аксесуарів вбрання тільки виграє – можна сміливо експериментувати із взуттям чи сумочкою.

У верхи з деніму

Не варто боятися комбінувати джинсові штани з верхом з деніму, таке поєднання виглядатиме яскраво, ефектно та стильно. Джинсовий костюм з темними тонами дозволить створити презентабельний і зухвалий образ, таке вбрання точно не залишиться поза увагою, він викликатиме захоплення в очах оточуючих.

Цікаво між собою поєднуються і предмети різних фактур та кольорів – світлі рвані джинси з темною курткою. І головне не варто боятись експериментувати, вносити якісь доповнення, яскраві нотки. Образ можна доповнювати різними аксесуарами, незвичайними елементами, які виявлятимуть індивідуальність та відмінний смак жінки чи дівчини.

Джинси є універсальним елементом гардеробу, тому їх можна поєднувати практично із будь-якими речами. Якщо хочете створити образ на кожен день, то оптимальним варіантом будуть однотонні футболки та стильні окуляри з кросівками, для роботи варто використовувати для верху шовкові блузки чи сорочки, для прогулянок та зустрічей можна поєднувати джинси з топом та піджаком чи жакетом. Кожен варіант буде виглядати стильно та яскраво. На сайті https://betega.com.ua/zhinochi-dzhynsy можна подивитися популярні моделі джинс, ознайомитися з асортиментом та підібрати стильне вбрання на будь-який випадок. На ньому пропонується широкий асортимент модного одягу як для жінок, так чоловіків. Головне, в ньому можна купити відповідну модель, яка влаштує як за зовнішнім виглядом, стилем, декором, фасоном та за іншими критеріями. У даному магазині можна зібрати стильний та оригінальний образ на вихід та на кожен день.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button