Суспільство

Жителі Коропської ОТГ через відключення електрики звертатимуться до Кабміну

Ситуація із відключенням світла ввечері 30 вересня в частині Коропа сколихнула людей і нині активно обговорюється. Про залежність від електроенергії кожного господарства нині говорити марно. Особливо, коли на носі зима, і в людей від електрики працює не лише побутова техніка, а й життєво важливий обігрів осель.

Про це повідомляють у секторі інформаційної діяльності, програмного забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради.

Люди телефонували за звичкою до РЕМ (нині – це вже Коропська дільниця Бахмацького РЕМу), але відповіді не було: після реформування тут уже немає цілодобового диспетчера. Тож набирали на мобільний і селищного голову.

− Дорогою із робочої поїздки до Києва дізнався, що в Коропі немає світла, − описує ситуацію Віктор Журавель. – Набрав керівника тепер уже Коропської дільниці Миколу Сушеницю. Відповів, що десь неполадки, бригада шукає… Відключена була вся риботинська лінія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада повинна не допустити відключення тепла взимку, – депутат облради

Ситуація досягла критичної точки, чого ніяк не може бути в ХХІ столітті.

 − На найближчій сесії селищної ради ми звернемося до Кабінету Міністрів. У листі пояснимо всю ситуацію і будемо вимагати реакції на неї, − каже селищний голова.

Отак від реформування приватної структури страждають люди, які платять за послуги і мають повне право на якісне їхнє надання. Лишається лише сподіватися, що «крик душі» влади і місцевих народних обранців буде почуто.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button