Суспільство

Жителі Сновської громади зібрали підписи і вимагають владу припинити цькування вагітної лікарки

Нових обертів набирає цинічний випадок «помсти неугодній» медпрацівниці у Сновську. На місцеву жительку – лікарку Любов Здрелько Сновська міська рада подала до суду. Комунальне підприємство «Сновський центр первинної медичної допомоги» вимагає повернути кошти, які молода лікарка отримала в рамках місцевої програми підтримки.

Це при тому, що медик не порушила пунктів цієї програми: нікуди не виїхала (як зробили деякі «здобувачі» матеріальних благ від міської ради). Навпаки – вона залишилася в рідній громаді і продовжила працювати в медичному закладі цієї ж громади. Причина банальна – молода лікарка просто наважилася перейти на роботу в інший медичний заклад. Тому нині і отримує своєрідну помсту.

Цинізм ситуації ще і в тому, що нині дівчина на останніх місяцях вагітності і подібного роду «з’ясування стосунків» для неї точно не на часі.

Дивним також є той факт, що міська рада вирішила подавати до суду не одразу, а приблизно через рік після виниклої ситуації.

В громаді категорично заявляють – в даному випадку йдеться про безпринципну помсту неугодній.

Жителі Сновської громади стали на захист дівчини і зібрали підписи на її підтримку.

Близько двох сотень підписів з вимогою припинити цькування і залишити в спокої вагітну медпрацівницю вже передали в Сновську міську раду.

Люди вимагають у керівництва громади припинити психологічний терор і не переслідувати медика.

Громадяни дуже обурені ситуацією і запевняють, що не дозволять нікому влаштовувати подібного роду «трудове рабство». Адже ситуація виглядає дійсно подібним чином.

23 січня 2023 року в Сновську відбудеться підготовче судове засідання по даній ситуації.

Ще статті по темі

Back to top button