Суспільство

Жителям Чернігівщини пропонують долучитися до відзначення ювілею Лесі Українки

29 січня Президент України Володимир Зеленський підписав указ про відзначення 150-річчя від дня народження видатної української письменниці, громадської діячки Лесі Українки. З нагоди ювілею запланована ціла серія офіційних, наукових та культурно-мистецьких заходів.

Проте долучитися до відзначення важливої для українців дати може кожен охочий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Життя громад»: грандіозний поштовий проєкт і «офшори» для бізнесу під Черніговом (Відео)

Міністерство культури та інформаційної політики (МКІП) запрошує креативні індустрії, українських виробників, громадські та культурні кола активно використовувати айдентику «Леся Українка: 150 імен», в тому числі для створення ексклюзивних та лімітованих продуктів, брендованих сервісів чи інших рішень.

МКІП разом з агенцією Postmen створили відповідний брендбук та digital brand kit. Готові віжуали, шрифти та кольори може використовувати кожен охочий створити власні матеріали чи подію з нагоди 150-річчя від дня народження мисткині.

Офіційний брендбук представляє логотип, бренд систему, шрифти, кольорові та графічні рішення, що супроводжуватимуть весь ювілейний рік Лесі Українки.

Запропоновані продукти можна застосовувати у власних профілях в соціальних мережах та урізноманітнити особисті чи групові сторінки, включно з рамками у Фейсбук та оригінальними масками в Інстаграмі (стежте за оновленнями на офіційній сторінці).

За посиланням можна абсолютно безкоштовно завантажити необхідні візуальні матеріали, щоб на базі них створити власні ілюстрації, проєкти та продукти.

Департамент інформаційної діяльності та
комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button