Суспільство

Житлові субсидії та пільги для населення Чернігівщини

У Чернігівській області за січень цього року житлові субсидії у готівковій формі призначені понад 114 тисячам домогосподарств, а в безготівковій формі її отримали 5,3 тисячі домогосподарств. Водночас близько 20 тисяч осіб отримали пільги у готівковій формі, 33 тисячі – у безготівковій формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У зв’язку з COVID-19 субсидії призначатимуть інакше (Відео)

Субсидії та компенсації за витрати на комунальні платежі – це необхідні заходи, спрямовані на соціальний захист населення.

Нагадаємо, що громадяни мають право звернутися до установ соціального захисту із заявою про надання субсидії. Як це зробити онлайн, читайте https://www.msp.gov.ua/news/17660.html

Також населення має можливість вільно обирати газопостачальника, який пропонує найвигідніші умови та вартість. Ознайомитися з переліком компаній можна тут 

«Загальна сума нарахованих пільг і житлових субсидій у січні 2021 року становила 363,8 млн гривень. Станом на 01.01.2021 в області державні допомоги отримують 53,9 тис. осіб», – зазначив Олег Русін, директор Департаменту соцзахисту та нагадав, що в області працює спеціальна гаряча лінія  за номером (04622) 5 60 97 та (04622) 5 99 38, і громадяни можуть отримати кваліфіковані консультації щодо порядку надання житлових субсидій, пільг та допомог.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button