Суспільство

Зниклі безвісти, археологічний клондайк і врятована вода: інфозвіт останнього вівторка літа

Сьогоднішній ранок розпочався з тривожної новини про зникнення у Чернігові 12-річного хлопчика Данила Савченка.

Поки поліція займалася пошуками зниклої дитини у Чернігівській міській раді проходила традиційна ранкова нарада, на якій цього разу звітував начальник управління стратегічного розвитку. Утім, дослухати до кінця звіт присутнім не вдалося.

Приємна новина з Куликівщини. Водопостачання – одне з благ цивілізації, до якого вже звикли жителі міст. А от для сільської місцевості часто нагальною проблемою стає елементарна відсутність води не лише в оселі, а й навіть у колодязі. Для Куликівщини це питання стало актуальним після того, як застаріле обладнання почало призводити до постійних перебоїв із водою. І через це селище мало всі шанси взагалі лишитися без неї. Але проблему вирішили. Як саме? Дивіться у нашому сюжеті.

Останнім часом археологи Чернігівщини натрапляють на цікаві знахідки. Під час розкопок у селищі Морівськ (літописний Моровійськ) Козелецького району археологи натрапили на давньоруський курган і городище Х сторіччя.

Правоохоронні органи досі не можуть знайти зниклого в Білорусі 19-річного українського патріота Павла Гриба, який поїхав на побачення з дівчиною та зник.

ЧЕline бажає вам приємного вечора та позитивних емоцій!

Ще статті по темі

Back to top button